VRIJGEZELLENFEEST

Wil jij je vriend of vriendin een laatste onvergetelijke avond bezorgen als vrijgezel? Een avond vol met fantastische herinneringen en waar iedereen op de bruiloft nog over na praat? Dat kan bij ons op het VIP-deck in Club Kokomo.

VERJAARDAGSFEEST

Wil je iemand verrassen met een onvergetelijke stijlvolle verjaardag? Of wil je verjaardagsvisite een onvergetelijke avond bezorgen? Dat kan op het VIP-deck in Club Kokomo.

EIGEN FEEST

Op de unieke locatie waar Club Kokomo gevestigd is zijn heel veel mogelijkheden om de ruimte op uw manier optimaal in te richten. Welke keuze u ook maakt het zal altijd in onze sfeervolle omgeving zijn.

STUDENTENFEEST

Kokomo is de perfecte locatie om een geslaagd feest te geven voor jouw en je studiegenoten. Afhankelijk van de grootte van jouw vereniging kan jullie feest tijdens of buiten onze openingstijden plaats vinden.

COCKTAILWORKSHOP

Interesse in een cocktailworkshop voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon omdat het heel erg leuk en gezellig is? Tijdens de cocktailworkshop neemt onze professionele cocktailshaker de groep op een interactieve manier mee door de wereld van de cocktails. Proeven, ruiken, beleven en natuurlijk cocktails maken!

BEDRIJFSFEEST

Kokomo is een uitstekende locatie om uw bedrijfsfeest te laten plaats vinden. Buiten en zelfs binnen onze openingstijden (donderdag en zaterdag van 23.00 uur tot 05.00 uur) zijn er tal van mogelijkheden om een geheel verzorgd en geslaagd bedrijfsfeest in een stijlvolle omgeving te geven.