Op de unieke locatie waar Club Kokomo gevestigd is zijn heel veel mogelijkheden om de ruimte op uw manier optimaal in te richten. Welke keuze u ook maakt het zal altijd in een strakke en sfeervolle omgeving zijn.

Een aantal voorbeelden van mogelijkheden zijn:

Een vergadering: deze toplocatie zorgt ervoor dat u perfect kunt vergaderen in een zeer sfeervolle sfeer. Uiteraard kan dit gepaard gaan met uitgebreid aanbod van catering.

Een bedrijfspresentatie: wilt u bij aanvang van u bedrijfspresentatie al gelijk een goede indruk maken dan is Club Kokomo een perfecte locatie. Vanaf het moment dat uw zakelijke relaties onze moderne en strakke club zullen betreden zijn zij direct “Verkocht”.

Een bedrijfsfeest: Club Kokomo is een uitstekende locatie om uw bedrijfsfeest te laten plaats vinden. Buiten en zelfs binnen onze openingstijden (donderdag en zaterdag van 23.00 uur tot 05.00 uur) zijn er tal van mogelijkheden om een geheel verzorgd en geslaagd bedrijfsfeest in onze moderne club te geven.

Vanzelfsprekend staan onze dj’s klaar in onze dj-booth om de meest geschikte nummers voor jullie op een perfecte manier in elkaar te mixen. Uiteraard kunt u zelf ook aangeven welke nummers u graag wilt horen op deze avond, onze dj’s zullen deze nummers heel graag voor u draaien. Wij kunnen u ook helpen om te bemiddelen bij het boeken van een bekende dj’s. Op dit gebied is alles mogelijk!

Al onze faciliteiten staan geheel tot u beschikking. De toiletten zullen perfect schoon zijn, net zoals alle andere ruimten binnen Club Kokomo. Ook zullen onze gastheren aan de deur, onze geweldige cocktailshakers en onze entertainers voor u klaar staan om u en alle medewerkers van uw bedrijf een onvergetelijke avond te bezorgen.

Zoals u ziet zijn er heel veel mogelijkheden. Wij snappen dat u als organisatie van een feest ook wilt genieten van de avond, en hier zullen wij zeker voor zorgen. Een geweldige avond voor u en uw bedrijf is aan ons wel toevertrouwd.