Interesse in een cocktailworkshop voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon omdat het heel erg leuk en gezellig is?

Tijdens de cocktailworkshop neemt onze professionele cocktailshaker de groep op een interactieve manier mee door de wereld van de cocktails. Proeven, ruiken, beleven en natuurlijk cocktails maken!

“Shaken, not stirred” dat zijn de woorden van ’s werelds meest bekende, maar ook geheime agent ter wereld bij het bestellen van zijn Wodka-Martini.

Tijdens een twee uur durende cocktailworkshop neemt onze professionele cocktailshaker de groep op een interactieve en informele manier mee door de wereld van de cocktails. Proeven, ruiken, beleven en natuurlijk cocktails maken! Doormiddel van een kleine quiz zal de groep een rondleiding krijgen door de wereld van de cocktails. Geschiedenis, bereidingstechnieken, spirits, likeuren zijn onderwerpen die tijdens de workshop zeker aan de orde komen. Na het proeven van meerdere dranken en een hoop informatie is het tijd voor het maken en opdrinken van cocktails. De cocktailworkshop wordt afgesloten met een spectaculaire cocktailshow! Kortom, een avond vol gezelligheid!

Kosten:
€ 20,- P.P. (minimaal 15 personen)*
*een workshop met minder dan 15 personen is mogelijk, dan wordt er €300,- in rekening gebracht.

Wacht niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie.