Op de unieke locatie waar Club Kokomo gevestigd is zijn heel veel mogelijkheden om de ruimte op uw manier optimaal in te richten. Welke keuze u ook maakt het zal altijd in een strakke en sfeervolle omgeving zijn.

Een aantal voorbeelden van mogelijkheden zijn:

Een vergadering: deze toplocatie zorgt ervoor dat u perfect kunt vergaderen in een zeer sfeervolle sfeer. Uiteraard kan dit gepaard gaan met uitgebreid aanbod van catering.

Je eigen feest: als je echt in het middelpunt van de belangstelling wilt staan is het mogelijk om bij ons in Club Kokomo je eigen privéfeest te geven.

Een bedrijfspresentatie: wilt u bij aanvang van u bedrijfspresentatie al gelijk een goede indruk maken dan is Club Kokomo een perfecte locatie. Vanaf het moment dat uw zakelijke relaties onze moderne en strakke club zullen betreden zijn zij direct “Verkocht”.

Dit waren een aantal voorbeelden van de vele verschillende mogelijkheden. Misschien heeft u zelf wel wat in uw gedachten wat wij samen perfect kunnen uitwerken? Wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee.