Club Kokomo is de perfecte locatie om een geslaagd feest te geven voor jouw en je studiegenoten. Afhankelijk van de grootte van jouw vereniging kan jullie feest tijdens of buiten onze openingstijden plaats vinden.

Onze ervaren dj’s zullen vanuit onze dj-booth de beste muziek voor je in elkaar mixen. Uiteraard kun je zelf ook van tevoren aangeven waar je muzikale voorkeur naar uit gaat zodat onze dj’s daar rekening mee kunnen houden. Ook wanneer je een bekende dj of artiest wil inhuren voor een optreden op je eigen feest kunnen we je hierin ook helpen. Omdat wij regelmatig contact hebben met verschillende bureaus hebben wij een uitstekende onderhandelingspositie.

Al onze (schone) faciliteiten kunnen worden aangeboden. Onze gastheren, entertainers en cocktailshakers zullen deze avond ook klaar staan om ervoor te zorgen dat het een gezellige en sfeervolle avond zal worden.

Van welkomstshotjes tot aan sexy danseressen, alles kan in Club Kokomo. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen via mail of telefoon en wij zorgen ervoor dat jij en je vereniging een heerlijke relaxte avond tegemoet gaan precies op de manier zoals jullie het zelf willen.