Wil je iemand verrassen met een onvergetelijke verjaardag? Of wil je, jouw verjaardagsvisite een onvergetelijke avond bezorgen? Dat kan op het VIP-deck in Club Kokomo!

Je wordt als jarige samen met de gehele groep op de gastenlijst gezet, dit voorkomt ervoor dat jullie in de rij moeten staan. Daarna worden jullie jassen op een speciale plaats gehangen zodat jullie er weer snel bij kunnen. Nadat jullie zijn begeleid naar het speciale afgesloten VIP-deck gaat het feest gelijk beginnen. De champagne kan ontkurkt worden en de voetjes kunnen van de vloer. Door de locatie van ons speciaal ingerichte VIP-deck en de aandacht die de jarige krijgt is dit een verjaardag om nooit te vergeten. Hapjes zijn uiteraard ook mogelijk, dit kan in overleg geregeld worden.

Verder zijn er nog wat mogelijkheden om het verjaardagsfeest nog completer te maken:

Het is mogelijk om bij ons een cocktailworkshop te volgen aan het begin van de avond. Dit alles onder begeleiding van een professionele cocktailshaker. Op deze manier leer je de lekkerste cocktails maken en uiteraard op te drinken.

En wil je de avond super goed afsluiten dan is het natuurlijk heerlijk om na het stappen binnen twee minuten in je bed te liggen. Wij hebben contact met een kwalitatief goed hotel op een halve minuut loopafstand van Club Kokomo.

Deze bovengenoemde tips zijn extra’s waarvan de kosten direct doorberekend zullen worden.

Dus wil je iemand een onvergetelijke verjaardag bezorgen? Of wil je je verjaardagvisite trakteren op een geheel verzorgd avondje uit? Wij van Club Kokomo regelen het allemaal! Een hotelovernachting, extra consumptiemunten, of een gezellig etentje voor die tijd, laat het ons weten want alles is mogelijk! Let’s make a night to remember and get the party started!