Wil jij, je vriend of vriendin een laatste onvergetelijke avond bezorgen als vrijgezel? En avond vol met fantastische herinneringen en waar iedereen op de bruiloft nog over na praat? Dat kan bij ons op het VIP-deck in Club Kokomo.

Jullie gehele groep word bij ons op de gastenlijst geplaatst, hierdoor hoeven jullie niet met jullie groep in de rij te staan. Mocht de vrijgezel verkleed zijn dan kan dit gewoon bij ons, voor deze onvergetelijke avond maken wij hier graag een uitzondering voor. Nadat jullie je jassen gratis hebben opgehangen in de garderobe worden jullie begeleidt naar ons VIP-deck speciaal ingericht voor jullie als vrijgezellen groep. Aangekomen op ons VIP-deck staat er heerlijke gekoelde champagne voor jullie klaar zodat de avond goed kan beginnen. En wanneer jullie een rondje door onze club lopen kunnen jullie ook nog eens een heerlijke cocktail halen bij een van onze enthousiaste cocktailshakers. Willen jullie de avond nog specialer maken voor de vrijgezel, dan is alles hierin mogelijk!

Verder zijn er nog wat mogelijkheden om het vrijgezellenfeest nog completer te maken. Zo is het mogelijk om bij ons een interactieve cocktailworkshop te volgen aan het begin van de avond. Dit alles onder begeleiding van een professionele cocktailshaker. Op deze manier leer je de lekkerste cocktails maken…En uiteraard op te drinken.

En wil je de avond super goed afsluiten dan is het natuurlijk heerlijk om na het stappen binnen twee minuten in je bed te liggen. Wij hebben contact met een kwalitatief goed hotel op een halve minuut loopafstand van Club Kokomo Groningen.

Deze bovengenoemde tips zijn extra’s waarvan de kosten direct doorberekend zullen worden.

Dus wil je iemand een onvergetelijke vrijgezellenavond bezorgen? Wij van Club Kokomo regelen het allemaal! Een hotelovernachting, extra cocktailcurcus, of een gezellig etentje voor die tijd, of heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten! Een vrijgezellenavond kun je aan Club Kokomo toevertrouwen.