R&B Exclusive 050 w/ Boef

★ Tickets verkrijgbaar via: www.rnbexclusive.nl
★ VIP Arrangementen: +31 6 86211259 (𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗔𝗽𝗽)

Wie rapt “Lauw”, “Habiba” of “Draai het om” mee van begin tot eind?! Jaja, Jouw favoriete feestje is vrijdag 27 maart terug in Club Kokomo. Een avond vol met de lekkerste Urban sounds, mooiste mensen, en als klap op de vuurpijl een show van niemand minder dan Boef.

Deze editie wil je zeker niet missen, haast je en haal je kaartje snel! 🍑

De earlybird-tickets zijn nu online! Tag je squad en breng ze op de hoogte, want verwachten weer een dikke editie! Voorkom teleurstellingen aan de deur en wees op tijd met het bestellen van je ticket.

Ticketprijzen:
• Earlybird Ticket | € 9,50
• Regular | € 13,50
• 2 ladies on 1 | € 18,00 [ beperkte aantal ]
• Groeps (4 personen) | € 40,-
• Deur= Meer [indien niet uitverkocht in de voorverkoop]

Tickets: www.rnbexclusive.nl

No Guestlist, so don’t say we didn’t tell you so 🙂

Heb jij iets te vieren of wil jij nog iets meer uitpakken? VIP Tafels zijn vanaf €250,- verkrijgbaar.

▬▬▬▬▬ Algemene informatie ▬▬▬

Locatie: Club Kokomo, Groningen
Tijd: 23:30 – 05:00
Leeftijd: 18+, id verplicht!
Muziek: R&B, HIP HOP, Caribbean & meer.

▬▬▬▬▬ Meest gestelde vragen ▬▬▬

★ Wat houd de Early-bird ticket in?
Early-bird tickets zijn de allereerste kaarten, die verkocht worden. Mensen, die er het eerst bij zijn, worden extra beloond, met een extra korting, bovenop de korting, die voor de voorverkoop geldt. Hoe eerder je erbij bent des te goedkoper zal de ticket zijn!

★ Mag je met de Single VIP tickets ook bij de VIP Tafels komen? Nee, de VIP tafels staan op een andere VIP gedeelte. Met jouw single VIP ticket heb je toegang tot het speciale VIP Deck en hoef je niet in de rij te staan.

★ Moet ik mijn ticket uitprinten?
Nee, bij R&B Exclusive houden we het graag milieuvriendelijk. Je ticket wordt bij de entree gescand vanaf een smartphone. Download de ticket op je smartphone, of open gewoon je e-mail, en je ticket wordt bij de entree gescand.

★ Wordt er alleen R&B gedraaid?
Of er alleen R&b wordt gedraaid? Zeer zeker niet. Onze dj’s zorgen voor een “exclusieve” mix van r&b, hip-hop & caribbean. Dat wordt meezingen op een r&b nummer van Usher, de handen omhoog op een hip-hop nummer van 50 cent, schuren op een dancehall nummer van Sean Paul en de heupjes losschudden op de beat van Nicky Jam.

★ Zijn er nog kaartjes?
Jazeker haal nu je ticket op www.rnbexclusive.nl want deze gaan KEI-HARD!